kerst-kaart-2017

Let op! Tijdens de feestdagen wordt er veel ingebroken.

By | Uncategorized | No Comments

Let op!

Tijdens de feestdagen wordt er veel ingebroken. Omdat veel mensen niet thuis zijn.
Wees alert en sluit alle ramen en deuren goed af, ook als u maar even weg gaat.
Geef de indruk dat u thuis bent en leg waardevolle spullen uit het zicht.
Zorg voor buitenverlichting, inbrekers hebben een hekel aan licht.

Sleutelspecialist wenst u fijne dagen en een gelukkig, gezond en veilig 2018!

 

mannen voor de winkel (Medium)

Sleutelspecialist Delft al 19 jaar betrouwbaar adres

By | Uncategorized | No Comments

Sleutelspecialist Delft is al 19 jaar een betrouwbaar adres om sleutels bij te laten maken, de verkoop en reparatie van sloten en het maken van naamplaten en tekstborden. In vergelijking met vijftien jaar geleden is het assortiment in de winkel aan de Verwersdijk 2 flink uitgebreid. Ook op het gebied van sleutels staan de ontwikkelingen namelijk niet stil.

Sleutelspecialist Delft bestaat uit Jeroen van der Werf, Roland Vurens, Igor Verburgh en Tim Verkleij. Negentien jaar geleden begon Jeroen van der Werf zijn eigen zaak, nadat hij een jaar bij een andere sleutelmaker had gewerkt. “Mijn vader was vertegenwoordiger in sleutels en sloten”, zegt Van der Werf. “Hierdoor ben ik ook aangestoken en zo is het begonnen. Voor mijn eigen zaak heb ik een pand gezocht op een mooie plek in het centrum en vervolgens zijn we aan de slag gegaan.”

Sleutelspecialist Delft is de enige in sleutels en sloten gespecialiseerde zaak in Delft. Een grote deskundigheid is gewaarborgd, want al het buitenwerk wordt in eigen beheer gedaan. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van speciaal gereedschap. “Wanneer een slot kapot is, dan kunnen wij dat vakkundig repareren”, zegt Jeroen. “We kunnen woningen ook van extra goed hang- en sluitwerk voorzien volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit hang- en sluitwerk voldoet aan bepaalde richtlijnen, waardoor de veiligheid is gegarandeerd.”

Het buitenwerk wordt meestal gedaan door Roland en Igor. Ze zijn de hele dag druk bezig, want hun agenda staat vol met afspraken. Jeroen zelf werkt samen met Tim meestal in de winkel of in de werkplaats daarachter. Die is onlangs uitgebreid met 35 vierkante meter extra werkruimte. “Dat valt natuurlijk mooi samen met ons jubileum”, zegt hij. “Hier zijn we zeker blij mee, want door de toenemende werkzaamheden werd het hier aan de krappe kant. We hebben meteen ook een nieuwe graveermachine aangeschaft, die voldoet aan de eisen van deze tijd en dus ook met verbeterde software. Hiermee kunnen grotere oppervlaktes zorgvuldiger worden gegraveerd. Dat is makkelijk om bijvoorbeeld afbeeldingen of logo’s op naamplaten of tekstborden te graveren.”

De ontwikkelingen op het gebied van sleutels staan niet stil. Bedrijven en ook particulieren kiezen tegenwoordig steeds vaker voor codesloten waarvoor een pincode vereist is. Sleutelspecialist Delft volgt de ontwikkelingen uiteraard op de voet, zodat de klant ook op dit gebied bediend kan worden. Beslag met een kerntrek-beveiliging komt ook steeds meer in zwang. Sinds een jaar wordt er regelmatig ingebroken door de kern van de cilinder uit het slot te trekken, voornamelijk bij nieuwbouwwoningen. Dit is te voorkomen door dit soort veiligheidsbeslag te laten monteren. “Je ziet ook steeds meer sleutels met een sleutelcertificaat”, vertelt Jeroen. “Dit zijn sleutels die niet bij gemaakt kunnen worden zonder certificaat. Wij kunnen trouwens ook autosleutels met transponders bij maken. Het assortiment van deze sleutels en de mogelijkheden om deze transponders te programmeren worden steeds uitgebreider.”

c6d8b15a46d34d3c1f60cf4d84308c856d45e018

Nieuw: deurspion via uw smartphone

By | Uncategorized | No Comments
Een deurspion geeft u de mogelijkheid om een veilige beslissing te nemen en ongenodigde gasten uw huis niet binnen te laten.
Het komt regelmatig voor dat iemand een misleidend verhaal heeft om bij u binnen te kunnen komen.
Met een deurspion kunt op afstand kijken wie er bij u voor de deur staat.
U wilt zich graag veilig voelen in uw eigen huis en deze deurcamera met wifi draagt hier zeker aan bij.
Deze deurcamera werkt in combinatie met een unieke app op een smartphone, voor zowel Android als iOS.
Zodra er iemand aanbelt ontvangt u een melding op uw smartphone. U ziet niet alleen wie er voor uw deur staat,
u kunt ook met diegene communiceren en tijdens het gesprek een filmpje of foto’s maken.
Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het versturen van een noodoproep naar de andere geregistreerde gebruikers.

 

Uiteraard hebben we in onze winkel meerdere deurspionnen, in verschillende prijsklasse.
Wij informeren u hier graag over.

thlqbls1h4