Open tijdens Coronaperiode

Winkel is open

By | Uncategorized
Zo lang onze gezondheid het toelaat blijven we open met onze winkel en buitendienstwerkzaamheden. We merken dat klanten onze dienstverlening en service nog hard nodig hebben en zullen deze dan ook ( voor zolang het gaat) blijven verlenen. Echter gaan we er wel een klein aanpassing aan toevoegen en een extra service aanbieden. Ben je niet bij machte, of vind je het niet fijn om naar buiten te gaan i.v.m met de huidige RIVM richtlijnen bel ons met je verzoek of stuur ons een WhatsApp met je vraag en het liefst met een foto erbij mocht dat de vraag verduidelijken. ( sla eerst het nummer op waarna je met ons kunt appen). 06-15213750
 
Mocht de tijd het toelaten kunnen wij eventueel ook bijvoorbeeld een slot of beslag bij u langs brengen. We vragen ook begrip voor onze afstandelijke meters terwijl wij ons werk uitvoeren met de glimlach die je van ons gewend bent.
 
De betaling van de geleverde goederen of diensten kan worden verricht met mobiele pin.
Air Key

Air Key, deur open met een smartphone!

By | SLEUTELS & SLOTEN

AirKey maakt uw leven eenvoudiger en u onafhankelijker. Want met AirKey opent u deuren met uw smartphone, kent u sleutels toe via SMS en organiseert u online op heel eenvoudige wijze uw hele sluitsysteem. Daarmee biedt AirKey u voor commerciële en particuliere situaties een elektronisch sluitsysteem voor maximale vrijheid bij maximale veiligheid.

Uw AirKey-voordelen

  • Via internet sleutels naar smartphones verzenden
  • Kosteloze app en online-systeem
  • Voor kleine tot complexe sluitsystemen
  • Productkwaliteit en gegevensbeveiliging uit Oostenrijk

Een van de toepassingen waarvoor de AirKey een geweldig geschikt product is!  Zie video

VACATURE - Sleutelspecialist

Vacature

By | VACATURE

Wij zijn een beveiligingsbedrijf met een winkel in Delft, waarin we alles op het gebied van beveiliging
verkopen (sleutels, sloten, cilinders, kluizen, etc.). Daarnaast hebben wij een buitendienst die sloten
monteert en beveiligingsadviezen aan klanten geeft. In Delft en omgeving staan wij bekend om onze
kennis van sleutels en sloten en om onze service.

Functieomschrijving

Jij gaat aan de slag bij bedrijven of particulieren: je vindt het leuk problemen op te lossen rond sloten
en je monteert hang- en sluitwerk. Je hebt de technische skills om hier zelfstandig mee uit de voeten
te kunnen en je bent klantvriendelijk. Jou maken ze niet snel gek!
In het team van Sleutelspecialist Delft delen we kennis en ervaringen en maken we graag het verschil voor onze klanten.

Wat vragen we:
– technisch inzicht;
– een representatieve uitstraling en houding;
– een verklaring omtrent gedrag (VOG);
– flexibiliteit in ons kleine team;
– leeftijd tussen 18-35 jaar;
– bereidheid tot het volgen van cursussen;
– beheersing van de Nederlandse taal;
– rijbewijs B.

Wat bieden we:
– afwisselend werk in gezellig team;
– een full time baan (40 uur);
– een bedrijfsauto;
– een goed salaris.

Ben je enthousiast geworden? Tof! Je mag je motivatie en cv mailen naar:

info@sleutelspecialistdelft.nl
t.a.v. Jeroen van der Werf.

Wil je meer weten over de functie? Bellen kan ook, we zijn bereikbaar op 015-2133226 of check onze website: www.sleutelspecialistdelft.nl.

Abus hangslot met vingerscan

By | Uncategorized

Abus vingerprint hangslot is nu verkrijgbaar bij ons in de winkel.
Ideaal, vinger erop, en het slot opent!
Onder een hoek van 360° en vanuit elke hoek!
Twee hoofdgebruikers kunnen de nieuwe vingerafdrukken opslaan en indien nodig weer verwijderen. U kunt maximaal acht extra gebruikers toevoegen.
U kunt dus in totaal 10 verschillende personen toegang geven tot het hangslot.

Chipolo; een cadeautje als je vaak iets kwijt bent!

By | Uncategorized

Chipolo vindt alles wat u kwijt kunt zijn.
Ben je altijd op zoek naar je sleutels, portemonnee, tas of smartphone? Met de DOM Chipolo Bluetooth sleutelvinder zijn deze situaties verleden tijd!
Gebruik de Chipolo sleutelhanger aan je sleutelbos, tas of portemonnee, en lokaliseer je zoekgeraakte spullen via de gratis Chipolo-app. De app onthoudt ook waar en wanneer u de spullen voor het laatst had.
Zo werkt het:
• Bevestig de Chipolo tag aan je sleutelbos
• Sleutels kwijt? Rinkel ze op via de Chipolo App
• Smartphone kwijt? Druk tweemaal op de Chipolo tag en de telefoon zal afgaan, zelf als hij op ‘stil’ staat!
Kom langs in de winkel om het zelf te zien!

Gewoon leuk!

By | Uncategorized

In de consumentengids van deze maand hebben wij de duim gekregen!

Het was voor ons een kleine moeite. Een mooi gebaar van deze mevrouw!

Sleutelspecialist Delft al ruim 20 jaar betrouwbaar adres

By | Uncategorized

Sleutelspecialist Delft is al ruim 20 jaar een betrouwbaar adres om sleutels bij te laten maken, de verkoop en reparatie van sloten en het maken van naamplaten en tekstborden. In vergelijking met vijftien jaar geleden is het assortiment in de winkel aan de Verwersdijk 2 flink uitgebreid. Ook op het gebied van sleutels staan de ontwikkelingen namelijk niet stil.

Sleutelspecialist Delft bestaat uit Jeroen van der Werf, Roland Vurens, Igor Verburgh en Tim Verkleij. Negentien jaar geleden begon Jeroen van der Werf zijn eigen zaak, nadat hij een jaar bij een andere sleutelmaker had gewerkt. “Mijn vader was vertegenwoordiger in sleutels en sloten”, zegt Van der Werf. “Hierdoor ben ik ook aangestoken en zo is het begonnen. Voor mijn eigen zaak heb ik een pand gezocht op een mooie plek in het centrum en vervolgens zijn we aan de slag gegaan.”

Sleutelspecialist Delft is de enige in sleutels en sloten gespecialiseerde zaak in Delft. Een grote deskundigheid is gewaarborgd, want al het buitenwerk wordt in eigen beheer gedaan. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van speciaal gereedschap. “Wanneer een slot kapot is, dan kunnen wij dat vakkundig repareren”, zegt Jeroen. “We kunnen woningen ook van extra goed hang- en sluitwerk voorzien volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit hang- en sluitwerk voldoet aan bepaalde richtlijnen, waardoor de veiligheid is gegarandeerd.”

Het buitenwerk wordt meestal gedaan door Roland en Igor. Ze zijn de hele dag druk bezig, want hun agenda staat vol met afspraken. Jeroen zelf werkt samen met Tim meestal in de winkel of in de werkplaats daarachter. Die is onlangs uitgebreid met 35 vierkante meter extra werkruimte. “Dat valt natuurlijk mooi samen met ons jubileum”, zegt hij. “Hier zijn we zeker blij mee, want door de toenemende werkzaamheden werd het hier aan de krappe kant. We hebben meteen ook een nieuwe graveermachine aangeschaft, die voldoet aan de eisen van deze tijd en dus ook met verbeterde software. Hiermee kunnen grotere oppervlaktes zorgvuldiger worden gegraveerd. Dat is makkelijk om bijvoorbeeld afbeeldingen of logo’s op naamplaten of tekstborden te graveren.”

De ontwikkelingen op het gebied van sleutels staan niet stil. Bedrijven en ook particulieren kiezen tegenwoordig steeds vaker voor codesloten waarvoor een pincode vereist is. Sleutelspecialist Delft volgt de ontwikkelingen uiteraard op de voet, zodat de klant ook op dit gebied bediend kan worden. Beslag met een kerntrek-beveiliging komt ook steeds meer in zwang. Sinds een jaar wordt er regelmatig ingebroken door de kern van de cilinder uit het slot te trekken, voornamelijk bij nieuwbouwwoningen. Dit is te voorkomen door dit soort veiligheidsbeslag te laten monteren. “Je ziet ook steeds meer sleutels met een sleutelcertificaat”, vertelt Jeroen. “Dit zijn sleutels die niet bij gemaakt kunnen worden zonder certificaat. Wij kunnen trouwens ook autosleutels met transponders bij maken. Het assortiment van deze sleutels en de mogelijkheden om deze transponders te programmeren worden steeds uitgebreider.”