Snel geholpen

Duur totale traject:
De eerste afspraak maken we binnen een paar dagen, dan volgt de offerte. De werkzaamheden voeren we binnen anderhalve week uit. We monteren niet alleen sloten, maar plaatsen ook de rookmelders en verlichting als dat nodig is. Zodra het werk klaar is melden we uw huis aan voor het keurmerk. Een week later ontvangen wij het keurmerk van de politie, die wij dan even bij u langsbrengen. Een kopie van de melding stuurt u vervolgens naar uw verzekeraar.

Vanaf het moment dat u belt tot het certificaat duurt een paar weken.

Deskundig

Sleutelspecialist Delft is een bevoegd Politiekeurmerk bedrijf.

Dit betekent dat wij voldoen aan alle voorwaarden om een huis te keuren volgens het Keurmerk Veilig Wonen. Hiervoor volgen wij regelmatig opleidingen.

Goed om te weten

Goed hang- en sluitwerk herkent u aan het SKG keurmerk. SKG keurt beveiligingsproducten en deelt ze in drie categorie├źn in, al naar gelang de mate van inbraakwerendheid. Het hang- en sluitwerk krijgt een keurmerk als het binnen een tijd van 3, 5 of 10 minuten tijdens een test niet zodanig verzwakt is dat de inbraakwerende eigenschappen teniet zijn gegaan. Om in aanmerking te komen voor het certifcaat Politiekeurmerk Veilig Wonen dient de beveiliging van uw woning minimaal te voldoen aan risicoklasse 2

Uw keurmerk is 10 jaar geldig. Vaak zijn daarna een paar aanpassingen voldoende om een nieuw certificaat te verkrijgen